Coaching voor professionals

Alleen voor echte veranderaars

Praktisch

Vanuit eigen ervaring

Vanuit een visie

Wat begon als een stevig windje is uitgegroeid tot een storm van de zwaarste categorie. Het zorginfarct is een feit! Dit kan zorgen voor druk en angstgevoelens. Je weet dat het anders moet, maar hoe dan? Je wilt het graag goed doen als professional, als organisatie in het algemeen. Je wil dat je klanten, cliënten en bewoners en hun naasten met plezier door het leven gaan. Je wil dat je collega's, je werknemers met plezier kunnen werken. Je wil als organisatie bloeien.


In plaats daarvan ervaar je weerstand, angst, moeheid en ook plezier lijkt ver te zoeken. Dus tijd voor verandering zou ik zeggen, want het kan echt wel anders!

Mijn persoonlijke ervaring

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg. Eerst als medewerker in de thuiszorg en later vervulde ik diverse rollen in diverse verpleeghuizen. Wat ik zag en ervaarde: eenzaamheid, van alles willen maar geen tijd hebben, personeelstekorten, een hoog ziekteverzuim, complexere zorgvragen, overbelaste mantelzorgers en ook veel angst. Angst om te veranderen, om dingen anders te doen dan anders. 


Ik ging aan de slag als ondernemer. Na marktonderzoek gedaan te hebben wist ik het zeker: ik wilde in samenwerking met andere partijen een hofje realiseren in de sociale huursector waarbij toekomstige bewoners van begin af aan betrokken zouden zijn.

Zo gezegd, zo gedaan. Nou ja zo simpel was het niet. Het was een leertraject wat gepaard ging met vallen en opstaan. Maar uiteindelijk zag ik wel dat het mogelijk was. Het was mogelijk om een verandering te weeg te brengen. 

Samenwerken?

Wil je nu als organisatie (in de ouderenzorg) zelf het gaan verschil maken. Wil je anders gaan werken, maar weet je niet hoe? Laat mij je helpen. Neem contact op en samen onderzoeken we de mogelijkheden.


Ik zorg ervoor dat je voorbereid bent op de toekomst. Een toekomst waarbij het veel meer gaat draaien om maatwerk, luisteren naar je klant, co creatie en vertrouwen.