Leven met een glimlach_coaching

Be your own guru

Ontdek de guru in jezelf en kies voor een 'leven met een glimlach'

Je verlangt naar een leven met een glimlach. Je wilt gelukkig zijn. Je wilt weer plezier ervaren en genieten van het leven. Je hebt het gevoel dat er meer mogelijk is. Maar ja hoe creëer je zo'n stralende toekomst? 


Je wilt het zo graag goed doen, als (klein)dochter, als familie. Je ervaart misschien wel druk, want je wilt graag voldoen aan de verwachtingen die je jezelf oplegt maar zeker ook de verwachtingen van anderen. Of misschien voel jij je wel moe, futloos en ervaar je nauwelijks nog plezier. Je leeft als het ware op de automatische piloot terwijl je weet dat het anders kan.


Ik begrijp je, want een paar jaar geleden zat ik in dezelfde situatie. Zat, want inmiddels ben ik weer gelukkig en geniet ik weer volop van het leven. Ervaar ik dan helemaal geen druk meer? Jawel, maar ik heb een basis in mezelf weten te creëren waar ik op terug kan vallen. Ik weet hoe ik overeind blijf in de storm die soms door je leven kan razen.

Leven met een glimlach

Hai, ik ben Chantal!

In 2007 ben ik voor het eerst gaan werken in de ouderenzorg. Ik ging poetsen in het plaatselijke verpleeghuis. Een jaar later maakte ik de overstap naar de thuiszorg en later komen daar functies in diverse verpleeghuizen bij. Elke keer loop ik weer tegen muren op. Ik merk dat ik het plezier in werken met ouderen langzaam begin te verliezen. In 2016 besluit ik uit de ouderenzorg te stappen en kies voor een baan bij een maatschappelijke organisatie. In die tijd breng ik ook steeds meer tijd door met mijn opa en groei ik langzaam in de rol van mantelzorger. In 2018 merk ik dat alles zijn tol begint te eisen. Ik voel me moe en ervaar nauwelijks nog plezier, laat staan geluk. 


Ik was mezelf vergeten tot ik besloot om voor mezelf te kiezen. Ik ging op reis naar Marokko. Hier vond ik de rust en die reis werd het startschot van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik ontdekte de sleutel voor een 'leven met een glimlach' en nu is het tijd om mijn kennis door te geven aan jou.


Ik gun jou ook een leven met een glimlach. Dat je weer plezier ervaart, gelukkig bent en beschikt over voldoende energie!

Samenwerken?

De advies stippekaart

Keuze uit: 1, 5 of 8 uur coaching

Levensboek
 •  Loop je tegen dingen aan in de zorg voor je naaste?
 •  Ben je op zoek naar een luisterend oor?
 •  Of misschien wel advies op maat?
 •  Coaching via teams en/ of mail

Online training 'Help...mijn (groot)ouders worden oud'

Binnenkort online, maar nu al te bestellen!

Mantelzorg
 •  Heb jij (groot)ouders die ouder worden en te maken krijgen met achteruitgang, waardoor jij steeds meer voor hen bent gaan zorgen en of je je steeds meer zorgen begint te maken over de toekomst?
 •  Heb je moeite met het zien van de mooie dingen in het leven of de dingen die wel nog kunnen?
 •  Ben je bang om je (groot)ouders te gaan verliezen?
 •  Wil jij weer kunnen genieten van de tijd samen met je dierbaren?
 •  Wil jij jezelf weer op de 1e plaats zetten?
 •  Voel je dat het tijd is voor verandering?
 •  En wil je gaan ‘Leven met een glimlach’?

De back to basic ontdekkingsreis

Binnenkort meer informatie

 •  Een earlybird prijs voor echte lefgozers en avonturiers
 •  Genieten
 •  Beleven
 •  Ontwikkelen

De advies strippenkaart

Soms heb je wel eens van die momenten dat je grens bereikt is. Je hebt geen idee wat je met de situatie aan moet. Je wil het zo graag anders doen, maar je hebt geen idee hoe. Hoe fijn zou het zijn als je dan iemand hebt waar je op terug kunt vallen. Iemand die zonder oordeel naar je luistert en die je ook nog eens van advies voorziet, zodat jij weer verder kunt.


Bij Leven met een glimlach heb je de mogelijkheid om een advies strippenkaart aan te schaffen. Je hebt de keuze uit 3 varianten, te weten: 1, 3 en 5 uur.


Werkwijze:

 • Zodra jij de strippenkaart hebt aangeschaft heb je 3 maanden de tijd om de uren in te zetten.
 • Vooraf maak je per mail een afspraak voor een adviesgesprek.
 • Vervolgens ontvang je een teams vergaderlink waarmee je op de afgesproken dag en tijd in kunt loggen.
 • Het is ook mogelijk om vragen op de mail te zetten, zodat ik deze ook per mail aan je kan beantwoorden.
 • De uren worden bijgehouden en je ontvangt hier na ieder gesprek een update van, zodat je weet hoeveel uur je nog hebt staan.
Laagdrempelig
Op maat advies
Flexibel inzetbaar

Je zit nergens verder aan vast

1 uur

€ 55,-

3 uur

€ 155,-
Betalen in termijnen is mogelijk, dan kost het € 165,-

5 uur

€ 255,-
Betalen in termijnen is mogelijk, dan kost het € 275,-


De online training 'Help...mijn (groot)ouders worden oud!'

De afgelopen jaren ben ik zelf mantelzorger geweest. Ook ik dacht op een gegeven moment 'Help!'. Zonder dat ik er echt erg in had was ik mantelzorger. Het begon met hier en daar wat helpen, maar naarmate de tijd vorderde ging ik steeds meer doen. Daarnaast had ik nog gewoon mijn werk, vrienden, familie, hobby's waar ik tijd aan wilde besteden. Maar dat werd steeds lastiger. Het werd steeds zwaarder en ik voelde me steeds vaker moe en chagrijnig. Als ik aanklopte bij professionals dan probeerde ze me wel te helpen, maar vaak hadden ze geen tijd of begrepen ze me niet helemaal. Dan besloot ik maar om weer even afstand te nemen van de gehele situatie om vervolgens weer gewoon terug in de oude situatie te stappen. 


Een aantal jaren ging dit zo door. Tot het moment dat ik goed voor mezelf ging zorgen, ik ontdekte wie ik was en ik veerkrachtiger werd. Oftewel meer inzicht kreeg in de elementen van de gelukscirkel. Ik heb er zoveel baat bij gehad! Ja tegenslagen bleven, maar ik had inmiddels een basis gecreëerd waar ik ten alle tijden op terug kon vallen. Het zorgde voor vertrouwen, rust en kracht. En niet geheel onbelangrijk is ging weer genieten en ben nu vooral heel erg dankbaar voor de tijd die ik nog samen met opa heb gehad. En dat gun ik jou ook!


Daarom ook deze online training.


Dit zit er allemaal bij:

 • Een werkboek met daarin alle lessen (verdeeld over 5 modules) + alle opdrachten
 • Toegang tot de besloten facebook community waar ik ook aanwezig zal zijn en zoveel mogelijk van je vragen probeer te beantwoorden
  • Bonus: Overzicht professionals waar je terecht kan voor praktische hulp
Te volgen in je eigen tijd
Praktisch
Vanuit eigen ervaring
Incl. opdrachten
Mantelzorg
€ 555,-

Online training 'Help...mijn (groot)ouders worden oud!'

Module 1: Op zoek naar de pauzeknop

Module 2: Ouder worden hoort bij het leven

Module 3: Wat verliessituaties met je doen

Module 4: Wie ben ik?

Module 5: De kracht van zelfreflectie

VIP-traject

Denk je nu nou leuk zo'n online training maar ik wil ook graag een stukje persoonlijke begeleiding / coaching ontvangen. Dat kan! Speciaal voor deze mensen is het VIP-traject. 


 • In 3 maanden ga je aan de slag met de lessen uit de online training
 • Iedere maand is er een 1-op-1 online inspiratiesessie van ongeveer 60 minuten. Tijdens deze sessie heb je de gelegenheid tot het stellen van vragen en kan ik jou advies op maat geven
 • Je ontvangt elke week op maandag een check-in mail
 • Hierdoor kun je sneller stappen zetten en heb je een stok achter de deur
 • Bonus: De module 'het improvisatietheater'


De investering?

 • Tijd: ongeveer 1 tot 2 uur per week
 • Geld: € 1555,- ( je hebt de mogelijkheid om in termijnen te betalen)

Wat anderen zeggen:

Luz

"Chantal biedt echt een luisterend oor. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord. Vanuit eigen ervaring geeft ze tips en adviezen. Ik bewonder haar lef en doorzettingsvermogen" 

Stefanie

"Doordat Chantal zelf ook mantelzorger is (geweest) weet ze waar ze het over heeft. Ze is empathisch, rustig en sociaal"

Yvonne

"Mede dankzij Chantal kan ik nu veel beter om gaan met mijn vader met dementie en ervaar ik meer rust en minder boosheid. Ik durf mezelf weer op nummer 1 te zetten".

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Dat kan! Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de laatste ontwikkelingen op het gebied van coaching en ook de back to basic ontdekkingsreis in jouw mailbox. Zo zal er o.a. binnenkort meer bekend worden over het coachingsaanbod.