Leven met een glimlach

Help...mijn (groot)ouders worden oud!

Persoonlijk
Inspirerend

Praktisch

Help...mijn (groot)ouders worden oud is dé online training waar je leert welke invloed je verwachtingen en mindset hebben op je dagelijkse leven. Een training die ervoor kan zorgen dat je in balans komt én blijft bij tegenslagen, waardoor ook jij en daardoor ook je naaste kan 'Leven met een glimlach!'


 • Heb jij (groot)ouders die ouder worden en te maken krijgen met achteruitgang, waardoor jij steeds meer voor hen bent gaan zorgen en of je je steeds meer zorgen begint te maken over de toekomst?
 • Heb je moeite met het zien van de mooie dingen in het leven of de dingen die wel nog kunnen?
 • Ben je bang om je (groot)ouders te gaan verliezen?
 • Wil jij weer kunnen genieten van de tijd samen met je dierbaren?
 • Wil jij jezelf weer op de 1e plaats zetten?
 • Voel je dat het tijd is voor verandering?
 • En wil je gaan ‘Leven met een glimlach’?

  Alles kan zomaar anders zijn

28 januari 2019: Ik heb ruim 10 jaar geleden gemerkt dat opa’s en oma’s niet het eeuwige leven hebben. Daarom ben ik extra zuinig op de enige opa die ik nog heb. Hij is al weken aan het hoesten, maar hij zegt dat het gewoon een verkoudheidje is. Vandaag begint mijn driedaagse training in de buurt van Den Bosch, dus na lunchtijd stap ik in de auto en vertrek. Iets na negenen gaat mijn telefoon, mijn broer belt. ‘Hij weet toch dat ik op cursus ben?!’ Ik neem toch op. Ik hoor aan zijn stem dat er iets aan de hand is. Hij vertelt dat opa een delier heeft. Dat ze niet goed weten waarom, maar dat ze hem antibiotica geven. Poeh daar zit je dan. Meteen schiet er van alles door mijn hoofd. Hoe kan dit? Wat is er gebeurd? Komt het goed? Gaat hij dood? Ik wil hem niet kwijt en dit is waar ik altijd al zo bang voor ben geweest! Ik vraag of ik opa even mag en kan spreken. Hij komt aan de lijn, maar het klinkt niet zoals normaal en wat hij zegt klopt niet. Een paar weken later is het weer raak.

Ik voelde me:

Bezorgd
Machteloos
Angstig
Onrustig
Ouder worden


"In our lives, change is unavoidable, loss is unavoidable. In the adaptability and ease with which we experience change lies our happiness and freedom" - Buddha

Als kind leef je met de rotsvaste overtuiging dat je (groot)ouders er altijd zullen zijn. Je hebt het gevoel dat je ze er altijd zullen zijn. Dat ze je opvangen als het nodig is. Dat ze alles kunnen/ weten en dat je altijd bij ze terecht kunt. Dat ze sterk zijn en dat hen niets zal overkomen. Als je geluk hebt houd je dit gevoel heel lang vast. Maar vroeg of laat komt er een moment dat je je opeens beseft; Help mijn (groot)ouders worden oud! En ik kan je vertellen, dat is dan best wel even slikken.


Het besef dat je (groot)ouders ouder worden. Dat ze te maken krijgen met gezondheidsklachten en ziekten. Dat ze mogelijk steeds hulpbehoevender worden kan overweldigend aanvoelen. En dan is er nog een verschil als het gaat om je grootouders of je ouders. Op het moment dat het je ouders betreft voelt het mogelijk nog heftiger. Want of je nu 10, 40 of 60 bent, ergens blijf je je altijd kind voelen. Onbewust houd je vast aan het idee dat je altijd terug kunt keren naar het ouderlijk nest. De realiteit is echter dat er een moment in je leven gaat komen waarop jij de plaats van je ouders in zult gaan nemen. Je ouders komen te overlijden of ze worden steeds hulpbehoevender waardoor jij voor hen gaat zorgen i.p.v. dat zij voor jou zorgen.

Help mijn ouders worden oud
155,- euro
 Speciaal voor jou nu: 77,-  euro incl. btw

Ik help je graag verder, zodat jij:

 • Je weer energiek voelt
 • Verbinding voelt met jezelf en je naasten
 • Je vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt
 • Je weet hoe je overeind kunt blijven als het even tegenzit
 • Kunt gaan ‘Leven met een glimlach!’


Zet nu de 1e stap!

Het is mogelijk om in termijnen te betalen!


De training komt in mei online. Als je je nu inschrijft ontvang je zodra de exacte datum bekend is een berichtje met meer informatie.

Als je mee doet krijg jij:

Levenmeteenglimlach

Voor de wekelijkse check-in.

Levenmeteenglimlach

De online omgeving blijft 3 maanden toegankelijk, zodat je alles nog eens kunt inkijken, maar ook een stok achter de deur hebt om echt aan de slag te gaan. Verlengen is een optie.

Levenmeteenglimlach
Hier vind je ook de andere deelnemers die meedoen aan de training, je hebt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en elkaar vragen te stellen.
Levenmeteenglimlach
Je kunt hiermee meteen aan de slag
Levenmeteenglimlach
Een online inspiratiesessie waarin jij antwoord krijgt op jouw vragen n.a.v. de training en een overzicht professionals voor praktische hulp
Help mijn (groot)ouders worden oud

"Geniet van de kleine dingen"

LMEG

Lukt het jou om af en toe eens op de pauzeknop te drukken? Om even af te schakelen, te ontspannen en los te komen van alles wat er om je heen gebeurd? Na afloop van module 1 weet jij hoe belangrijk het is om af en toe tot rust te komen. Te ontspannen. En je weet ook hoe je dit kunt doen. Je bent erachter waar je energielek zit en hebt de tools in handen om hier iets mee te doen. Merk het verschil en focus op de dingen die je energie geven.

Leven met een glimlach

Module 2: Ouder worden hoort bij het leven

Wat gebeurd er o.a. met ons lichaam en denkvermogen als we ouder worden? Wanneer wordt vergeetachtigheid een probleem? Hoe ga je om met (groot) ouders die ouder worden en steeds hulpbehoevender worden? Aan het eind van module 2 is het voor jouw makkelijker om het verschil tussen normale en abnormale veroudering te herkennen. Je hebt tips gekregen hoe je om kunt gaan met die veroudering. Ook kom je erachter bij welke professionals je aan kunt kloppen voor eventuele praktische hulp en ondersteuning en waarom het soms beter is om dit ook daadwerkelijk te doen.

LMEG

Module 3: Wat verliessituaties met je doen

Hoe voel jij je momenteel? Misschien ervaar je wel een gevoel van machteloosheid, verdriet, boosheid, angst of misschien ben je wel enorm bezorgd over wat er nog allemaal komen gaat. Wat maakt dat voelen zo lastig is? En welke invloed heeft je oerinstinct op dit alles? In module 3 ga jij de antwoorden vinden op al deze vragen en zal het voor jou steeds makkelijker worden om bij je gevoel te komen, waardoor je je beter, krachtiger en zelfverzekerder gaat voelen.

Lmeg

Na deze module ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan in het improvisatietheater. Het theater waar het draait om verbinding, geluksmomenten creëren, loslaten en bewust genieten. Zet al je zorgen opzij en kies voor dat ‘Leven met een glimlach!’

Ervaar wat het betekent voor de band met je vader, moeder, opa of oma en natuurlijk je eigen leven!

Levenmeteenglimlach
Maria

"Mede dankzij Chantal kan ik nu veel beter om gaan met mijn vader met dementie en ervaar ik meer rust en minder boosheid".

Levenmeteenglimlach
Stefanie

"Doordat Chantal zelf ook mantelzorger is weet ze waar ze het over heeft"

Levenmeteenglimlach
Laura

"Ik was onder de indruk. Knap hoe je start vanuit je eigen gevoel en gedrag en dit vervolgens omzet naar de praktijk en eindigt met positieve bekrachtiging"

Ouder worden
155,- euro
Nu speciaal voor jou: 77,- euro incl. btw
Dit zit er allemaal bij:
 • Een online training met 8 lessen verdeeld over 4 verschillende modules
 • Een werkboek met alle opdrachten
 • Toegang tot de besloten community
 • Een wekelijkse check-in email
 • Bonus 1: Een online inspiratiesessie waarin jij jouw vragen kan stellen aan mij n.a.v. de training t.w.v. 150 euro
 • Bonus 2: Overzicht professionals waar je terecht kan voor praktische hulp t.w.v. 4,95 euro


Het is mogelijk om in termijnen te betalen!

Je kunt je nu alvast aanmelden. De training zal in mei online komen. Zodra deze online is ontvang jij hierover een bericht.

Voor wie is deze online training?

 • Mensen met (groot)ouders die ouder worden en te maken krijgen met achteruitgang, waardoor jij steeds meer voor hen bent gaan zorgen en of je je steeds meer zorgen begint te maken over de toekomst.
 • Mensen die willen leren om overeind te blijven als het even tegen zit in het leven.
 • Mensen die weer willen genieten van het leven en de mensen om hen heen.
 • Mensen die voelen dat het tijd is voor verandering!
 1. Mensen die behoefte hebben aan meer persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Voor deze mensen is het VIP-traject interessant. Hieronder vind je meer informatie over het VIP-traject.


Het VIP-traject is een verdieping op de online training. 6 maanden lang gaan we samen aan de slag om jouw Leven met een glimlach te creëren. Naast de online training 'Help...mijn (groot)ouders worden oud!' krijg jij in het VIP-traject ook 1-op-1 begeleiding.  Door deel te nemen aan het VIP-traject heb je een stok achter de deur en sta je er nooit alleen voor! 


Je leert niet alleen om je staande te houden op het moment dat je (groot)ouders ouder worden. Je leert een stevige basis te creëren in het leven waardoor jij echt kunt gaan 'Leven met een glimlach'. Je kijk op het leven, werk, vrienden, familie, gezondheid zal allemaal veranderen.


Dit VIP-traject is voor mensen die er klaar voor zijn om te gaan 'Leven met een glimlach' en graag 1-op-1 begeleiding ontvangen. Dit kost normaal 2222,- euro, maar door jouw korting op de training kost dit VIP-traject nu 2144,- euro. Het is mogelijk om in termijnen te betalen! Vink het vinkje VIP-traject aan nadat je de betaalmethode hebt gekozen.
Help mijn (groot)ouders worden oud
Actieprijs
155,-
77,-
incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen!

 • Een online training met 8 lessen verdeeld over 4 verschillende modules
 • Een werkboek met alle lessen
 • Toegang tot de community
 • Wekelijkse check-in mail
 • Bonus 1: Een inspiratiesessie
 • Bonus 2: Overzicht professionals Exclusief
2222,-
2144,-
incl. BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen!

 • Een online training met 8 lessen verdeeld over 4 verschillende modules
 • Een werkboek met alle lessen
 • Toegang tot de community
 • Bonus 1: Alles uit de online training incl. de bonussen 
 • Bonus 2: Masterclass: Zorgen vanuit liefde
 •  Bonus 3: 1-op-1 begeleiding
 •  Bonus 4: De mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen
 • Bonus 5: De leven met een glimlach inspiratiebox


Vink op de betaalpagina onder de betaalmethode het vakje VIP-traject aan.

Ik hanteer een  heel simpel principe: vind je het niks, of bedenk je je? Meld dit binnen de 1e 24 uur na je aankoop, dan krijg je binnen 7 kalenderdagen  je geld 100% terug.

Hoe lang duurt de training?

Je hebt 4 maanden toegang tot de training die bestaat uit 5 modules, waarvan module 5 een module die in het teken staat van reflecteren. Binnen die 4 maanden heb je de tijd om alles nog eens in te kijken, maar ook een stok achter de deur hebt om echt aan de slag te gaan. Verlengen is een optie.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld kwijt met deze training?

Dit verschilt heel erg per persoon. Ik zou zeggen ongeveer 1 tot 3 uur per week. Bij iedere les zitten opdrachten. De ene persoon doet deze opdracht in 20 minuten. De ander besteed er 3 uur aan. Doe vooral wat goed voelt voor jou. Je kunt daarin helemaal jouw eigen tempo bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je er mee bezig wil zijn en hoe vaak je er voor gaat zitten.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker dat is mogelijk! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om te kiezen het bedrag in een keer, in 2 termijnen of in 3 termijnen te betalen.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je altijd aanmelden voor de online training.

Waar kan ik de online training vinden?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je jouw inloggegevens voor de online academie waar je alle inhoud van de online training zult vinden. Hier vind je ook de online community.

Hoe kan ik betalen?

Met Ideal, creditcard, Applepay of bancontact.

Ik heb nog een andere vraag.

Dat kan altijd, geen probleem! Stel je vraag via info@levenmeteenglimlach.nl