Levenmeteenglimlach

Zorgen voor je (groot)ouders: hoe blijf je overeind?

Persoonlijk
Op maat
Praktisch

Zorgen voor je (groot)ouders doe je vanuit liefde. Vroeger zorgden ze voor jou en nu is het jouw beurt om voor hen te zorgen. Maar hoe blijf je zelf overeind, want er kan een hoop veranderen? In het VIP-traject leer jij welke invloed je verwachtingen en mindset hebben op je dagelijkse leven. Je leert hoe je om kunt gaan met ouder wordende (groot)ouders en hoe je overeind blijft bij tegenslagen. Daarnaast ontdek je de sleutel voor jouw 'Leven met een glimlach'. 


 • Heb jij (groot)ouders die ouder worden en te maken krijgen met achteruitgang, waardoor jij steeds meer voor hen bent gaan zorgen en of je je steeds meer zorgen begint te maken over de toekomst?
 • Heb je het gevoel dat het leven je overkomt?
 • Heb je het gevoel dat je dreigt om te vallen?
 • Wil jij weer kunnen genieten van de tijd samen met je dierbaren?
 • Wil jij jezelf weer op de 1e plaats zetten?
 • Voel je dat het tijd is voor verandering?
 • En wil je gaan ‘Leven met een glimlach’?


Je kunt nu al starten. De online training, die onderdeel is van het VIP-traject zal ergens begin april online komen. Zodra deze online is ontvang jij hierover een bericht.

Levenmeteenglimlach

"Chantal weet anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen".

Truus

Als kind leefde ik met de rotsvaste overtuiging dat mijn opa en oma er altijd zouden zijn. Laat staan mijn ouders. Dat ik nog jaren van hen kon genieten. Dat we leuke dingen konden doen, want van jongs af aan kwam ik al veel bij mijn opa en oma. Maar toen ik 15 was bleek dit plaatje niet te kloppen. Eerst stierf mijn oma en een jaar later één van mijn twee opa’s.


Vroeg of laat komt er een moment dat je je opeens beseft: Help…mijn (groot)ouders worden oud! Toen mijn oma en opa stierven was ik vooral verdrietig, maar ondanks dat ging ik gewoon door met mijn leven. Ik focuste op school, hobby’s en vrienden. In 2019 begin mijn opa te sukkelen met zijn gezondheid. Hij kreeg een aantal keren een delier en kwam een aantal keren in het ziekenhuis te liggen. Op dat moment kwam bij mij het besef: Help…mijn opa word oud! Vooral mijn opa werd steeds hulpbehoevender. Alles moest wijken in die tijd. Ik wilde er voor hem zijn. Voor hem zorgen, puur uit liefde. Maar dit zorgde er tegelijkertijd ook voor dat ik steeds meer uit balans raakte. Oud verdriet kwam boven, ik voelde me steeds vaker moe, onrustig en bang. Bang om opa te verliezen. Bang voor wat de toekomst ging brengen. Tot ik ontdekte dat er twee vormen van liefde zijn waaruit je kunt zorgen voor een ander. Beide vanuit liefde, maar beide met een totaal andere uitwerking. Voor mij betekende deze ontdekking dat mijn band met mijn opa beter werd, dat ik me gelukkiger voelde en dat ik minder druk, spanningen en stress ervaarde.


In 2020 werd ook mijn vader ziek. Dat kwam nog harder binnen dan het besef dat mijn opa steeds ouder werd. Mede door corona werd ik me ook weer bewust dat geld en hard werken in onze samenleving symbolen geworden van succes, maar dat je pas echt rijk bent met een sterke familieband. Dus hier ging ik meer tijd in investeren. Maar ik besloot ook om me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik creëerde een basis waar ik ten alle tijden op terug kon vallen bij tegenslagen of momenten waarop het leven weer voorbij lijkt te razen. Hierdoor kan ik niet alleen beter om gaan met mijn ouder wordende (groot)ouders en de bijbehorende beperkingen, maar ben ik vooral anders in het leven gaan staan. Maak ik andere keuzes waardoor ik steeds meer leef met een glimlach!En die verandering, die gun ik jou ook!

Een 'Leven met een glimlach' voor jou en jouw naaste.

Zet vandaag nog die 1e stap!

Zorgen voor je ouders
Levenmeteenglimlach
2222,- euro incl. btw

                                

 • Minder druk, spanningen en stress ervaart
 • Je weer energiek voelt
 • Verbinding voelt met jezelf en je naaste(n)
 • Vol vertrouwen de toekomst tegemoet treedt
 • Weet hoe je overeind kunt blijven als het even tegenzit
 • Weer kunt genieten van de mooie dingen in het leven
 • Sneller en vaker de pauzeknop in kunt drukken
 • Herinneringen kunt gaan maken


Zet nu de 1e stap!

Het is mogelijk om in termijnen te betalen!


Je kunt nu al starten. De training zal ergens eind maart online komen. Zodra deze online is ontvang jij hierover een bericht.

Levenmeteenglimlach
10 lessen verdeeld over 5 modules incl. werkboek. Je houd ook na dit VIP-traject onbeperkt toegang tot de training.
Levenmeteenglimlach

Hier vind je ook de andere deelnemers die de training en het VIP-traject volgen. Je hebt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en elkaar vragen te stellen.

Levenmeteenglimlach

Tijdens deze sessie is het mogelijk om mij persoonlijk vragen te stellen en ervaringen te delen

Levenmeteenglimlach
 3x plannen we een 1-op-1 online call
Levenmeteenglimlach
Dit kan door mij een email te sturen en/ of een vraag te stellen in de community en dan krijg je zo snel mogelijk een reactie terug.
Levenmeteenglimlach
De leven met een glimlach inspiratiebox, een masterclass, de online traning 'Help...mijn (groot)ouders worden oud!'
Leefplezier
Levenmeteenglimlach
Stefanie

"Doordat Chantal zelf ook mantelzorger is weet ze waar ze het over heeft".

Levenmeteenglimlach
Maria

"Mede dankzij Chantal kan ik nu veel beter om gaan met mijn vader met dementie en ervaar ik meer rust en minder boosheid".

Levenmeteenglimlach

Tessa

"Chantal heeft me aan het denken gezet. Ik maak nu andere, bewustere keuzes en de band met mijn ouders...die is alleen maar beter geworden!"

Vind je het spannend?

 

Dat begrijp ik maar al te goed. Ik vond het in het begin ook spannend om hulp in te schakelen, maar juist door hulp in te schakelen wordt je sterker. Je leert nieuwe dingen, iemand kan een luisterend oor bieden en je verder helpen zodat je kunt gaan leven met een glimlach!

 

Ik help je met alle liefde en plezier. Ik sta naast je en ben die stok achter de deur. Ik gun ook jou een 'Leven met een glimlach!'


Na je aanmelding krijg je een mail met daarin nogmaals alle informatie. Ik zal je ook nog een vragenlijst toesturen, om je alvast wat beter te leren kennen. Daarna zullen we een kennismakingsgesprek inplannen en dan kunnen we aan de slag!

Ik hanteer een  heel simpel principe: vind je het niks, of bedenk je je? Meld dit binnen de 1e 24 uur na je aankoop, dan krijg je binnen 7 kalenderdagen je geld 100% terug.

Hoe lang duurt het VIP-traject?

Het VIP-traject duurt in totaal 6 maanden.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Jazeker dat is mogelijk! Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om te kiezen het bedrag in een keer, in 2 termijnen of in 4 termijnen te betalen.

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor het VIP-traject?

Via de website, socials en de nieuwsbrief zal gecommuniceerd worden wanneer het VIP-traject start. Je kunt je tot de 1e week na de startdatum aanmelden.

Ik twijfel nog.

Laat me weten waar je over twijfelt via info@levenmeteenglimlach.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!

Ik heb nog een andere vraag.

Prima! Stel je vraag via info@levenmeteenglimlach.nl

Start vandaag nog. Pak de regie over je eigen leven. Kies voor een 'Leven met een glimlach!'