Reis

Leefstijlcoaching

Op maat

Praktisch

Vanuit het hart

Leven met een glimlach, het klinkt zo mooi maar het lijkt verder weg dan ooit. Je ervaart druk, spanningen, stress en onrust. Je bent op zoek naar houvast en richting. 

Jij wilt je kracht en gelukkig voelen. Je wilt genieten van het leven en doen waar je blij van wordt. Oftewel je wilt kunnen leven met een glimlach. Maar ja hoe creëer je zo'n mooie toekomst? 

Laat mij je helpen!

Hai, ik ben Chantal!

Gelukkig zijn start bij weten wie jij van nature bent. Maar voor ik daar achter kwam was ik ruim 30 jaar verder. Als expert leefplezier deel ik graag mijn kennis en ervaringen met jou. Ik ben degene die je vergezeld op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Ik maak je bewust, zet je op koers en breng je in beweging. 


Waarom? Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn passies. Ik word blij van mensen helpen en voorzien van tips en adviezen vanuit mijn eigen ervaringen. Maar het allerbelangrijkste is toch wel: ik gun ook jou een 'leven met een glimlach!'


In mijn coaching maak ik gebruik van Human Design. Een tool die jou laat zien wie jij van nature bent. Hierdoor kan ik écht maatwerk bieden.

"Coach: een gepassioneerd en toegewijd persoon die verborgen potentieel zichtbaar maakt door te ontwikkelen, te stimuleren en te geloven"

Hé powervrouw, ja jij...ook al voelt het misschien nu even niet zo, want wellicht:

  • Ervaar je weinig tot geen plezier
  • Heb je het gevoel vast te zitten en ben je op zoek naar richting
  • Voel jij je onrustig en heb je last van spanningen en stress
  • Schiet het goed zorgen voor jezelf er regelmatig bij in
  • Voel jij je alles behalve krachtig en zit je gewoon even niet lekker in je vel


Maar vergeet niet, ook jij hebt die powervrouw in je. 

Die vrouw die:

  • Positief en dankbaar in het leven staat
  • Geniet van het leven en alles wat op haar pad komt
  • Weet hoe ze goed voor zichzelf zorgt
  • Zich sterk en krachtig voelt
  • Kortom: een vrouw die leeft met een glimlach!


En nu vraag jij je wellicht af, ja maar hoe kom ik bij die powervrouw? Laat mij je helpen! Kom er achter wie jij bent en wat jij nodig hebt. Leer goed voor jezelf te zorgen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Creëer een ijzersterke basis in jezelf waar je altijd op terug kunt vallen. Een basis die je kracht, zelfvertrouwen, rust, hoop en houvast geeft.

Hoe kan ik je helpen?

Losse sessie

€ 155,-

Tijdens een online sessie van 60-90 minuten krijg je de kans om jouw vragen m.b.t. jouw Human Design blauwdruk te stellen. Daarnaast leer ik jou hoe jij nu stap voor stap steeds meer jouw unieke design kunt gaan leven.

Limited

Coaching op maat

Prijs is op maat

Je loopt vast in je leven of je werk. Of misschien wil je wel gewoon dieper in jouw Human Design duiken. Human Design werkt alleen als je er mee aan de slag gaat en soms is het fijner als er iemand langs je staat die je bewust maakt, je op koers zet en in beweging brengt. Iemand die je aanmoedigt, inspireert en motiveert. Laat mij jou helpen tijdens jouw reis naar meer rust, vertrouwen, welzijn en kracht.

Coachingsreis Spanje

"Je moet eerst ZIJN wie je bent en vervolgens DOEN wat je moet doen, om te HEBBEN wat je wilt"

~Margaret Young~

Wat anderen zeggen:

Luz

"Chantal biedt echt een luisterend oor. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord. Vanuit eigen ervaring geeft ze tips en adviezen. Ik bewonder haar lef en doorzettingsvermogen" 

Ana

"De blauwdruk die Chantal heeft gemaakt voor mijn kinderen waren duidelijk en het was makkelijk te begrijpen ondanks dat ik er weinig kennis over heb. Het wordt allemaal heel makkelijk uitgelegd!"