Leven met een glimlach_coaching

Leefstijlcoaching

Op basis van Human Design, voor vrouwen die op zoek zijn naar meer plezier in hun leven

Op maat

Praktisch

Vanuit het hart

Je krachtig en gelukkig voelen. Genieten van het leven en dingen doen waar je blij van wordt. Kunnen 'leven met een glimlach!'. Zo zie je de toekomst voor je. Maar hoe creëer je zo’n stralende toekomst? Je ervaart continue druk en stress. Je probeert van alles, maar niets lijkt te lukken. Je hebt het gevoel vast te zitten en ervaart niet of nauwelijks nog plezier. Als expert leefplezier vergezel ik jou op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Zodat jij je uiteindelijk krachtig en vrij voelt om je leven vorm te geven op een manier zoals jij dat graag wilt en die in lijn is met wie jij van nature bent.

Hoe kan ik je helpen?

Human Design blauwdruk (.pdf)

€ 88,-

Human Design blauwdruk

Een persoonlijke blauwdruk gebasseerd op jouw unieke Human Design:

 •  Meer informatie over je energietype, je profiel, voeding, beweging, slaap & ontspanning, je omgeving en nog zo veel meer!

Online traing "Be your own guru"

Retreat Zuid-Spanje

Hai, ik ben Chantal!

Gelukkig zijn start bij weten wie jij van nature bent. Maar voor ik daar achter kwam was ik ruim 30 jaar verder. Als expert leefplezier deel ik graag mijn kennis en ervaringen met jou. Ik ben degene die je vergezeld op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Ik maak je bewust, zet je op koers en breng je in beweging. 


Waarom? Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn passies. Ik word blij van mensen helpen en voorzien van tips en adviezen vanuit mijn eigen ervaringen. Maar het allerbelangrijkste is toch wel: ik gun ook jou een 'leven met een glimlach!'


In mijn coaching maak ik gebruik van Human Design. Een tool die jou laat zien wie jij van nature bent. Hierdoor kan ik écht maatwerk bieden.

"Je moet eerst ZIJN wie je bent en vervolgens DOEN wat je moet doen, om te HEBBEN wat je wilt"

- Margaret Young-

Hé powervrouw, ja jij...ook al voelt het misschien nu even niet zo, want wellicht:

 • Ervaar je weinig tot geen plezier
 • Heb je het gevoel vast te zitten, wat zorgt voor druk en stress
 • Ervaar je weinig rust
 • Schiet het goed zorgen voor jezelf er regelmatig bij in
 • Voel jij je alles behalve krachtig en zelfverzekerd


Maar vergeet niet, ook jij hebt die powervrouw in je. 

Die vrouw die:

 • Positief en dankbaar in het leven staat
 • Geniet van het leven en alles wat op haar pad komt
 • Weet hoe ze goed voor zichzelf zorgt
 • Zich sterk en krachtig voelt
 • Kortom: een vrouw die leeft met een glimlach!


En nu vraag jij je wellicht af, ja maar hoe kom ik bij die powervrouw? Laat mij je helpen! Kom er achter wie jij bent en wat jij nodig hebt. Ga aan de slag met je mindset en creëer een ijzersterke basis waar jij altijd op terug kunt vallen. Een basis die je kracht, zelfvertrouwen, rust, hoop en houvast geeft.

Hoe kan ik je helpen?

Human Design blauwdruk

€ 88,-

Human Design blauwdruk

Een persoonlijke blauwdruk gebasseerd op jouw unieke Human Design:

 •  Meer informatie over je energietype, je profiel, voeding, beweging, slaap & ontspanning, je omgeving en nog zo veel meer!

Online traing "Be your own guru"

Retreat Zuid-Spanje

Wat anderen zeggen:

Luz

"Chantal biedt echt een luisterend oor. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord. Vanuit eigen ervaring geeft ze tips en adviezen. Ik bewonder haar lef en doorzettingsvermogen" 

Ana

"De blauwdruk die Chantal heeft gemaakt voor mijn kinderen waren duidelijk en het was makkelijk te begrijpen ondanks dat ik er weinig kennis over heb. Het wordt allemaal heel makkelijk uitgelegd!"

Yvonne

"Mede dankzij Chantal kan ik nu veel beter om gaan met mijn vader met dementie en ervaar ik meer rust en minder boosheid. Ik durf mezelf weer op nummer 1 te zetten".