Levenmeteenglimlach

Coaching

Voor vrouwen die zorgen voor een ander

Vanuit eigen ervaring

Praktisch

Vanuit het hart

Leven met een glimlach

Hai, ik ben Chantal!

Ik weet hoe het is om opeens mantelzorger te zijn zonder dat je weet wat je te wachten staat en hoe je dingen aan moet passen. Laat staan hoe je dit moet combineren met werk, school, hobby's en/ of andere sociale verplichtingen. 


Ik weet hoe het is om werkzaam te zijn in de ouderenzorg. Om te maken te hebben met werkdruk. Je wilt het anders doen, maar het lukt niet.


Lange tijd voelde ik me moe, maakte ik me zorgen en was ik vaak aan het piekeren. Maar ik wist het tij te keren waardoor ik me weer energiek en krachtig voelde.

De ouderenzorg is volop in beweging. Tijden zijn veranderd. Personeelstekorten, vergrijzing, wachtlijsten, langer thuis wonen en meer gaan mantelzorger. Zomaar wat uitdagingen waar we dagelijks mee te dealen hebben.


Het zorgt voor druk en een vermindering van ons gelukgevoel. Doordat ik zelf in deze situatie gezeten heb weet ik als geen ander hoe het voelt. Maar ik accepteerde dit niet. Ik wilde weer kunnen 'leven met een glimlach'. Kunnen genieten van het leven, me energiek en krachtig voelen. Dat was voor mij de reden om op onderzoek uit te gaan. Te experimenteren en te leren. Nu is het tijd om mijn opgedane kennis met jou te delen. Praktisch en simpel, want daar houd ik van. 

En omdat ik het jou ook gun om hetzelfde te ervaren als mij!

Hoe kan ik je helpen?

De advies strippenkaart

Keuze uit 1, 3 of 5 uur

Heb je behoefte aan een luisterend oor of advies op maat? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op. Samen kijken we waar behoefte aan is. Is het een eenmalige vraag of is er behoefte aan meer coaching? Samen beslissen we welke advies strippenkaart het meest passend is. Vervolgens plannen we zo snel mogelijk een adviesgesprek in. Deze vinden zo veel mogelijk online plaats.

Boost yourself

Online programma

Be your own guru

3 maanden programma

Coach: een gepassioneerd en toegewijd persoon die verborgen potentieel zichtbaar maakt door te ontwikkelen, te stimuleren en te geloven

Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Dat kan! Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de laatste ontwikkelingen op het gebied van coaching in jouw mailbox.


Wat anderen zeggen:

Luz

"Chantal biedt echt een luisterend oor. Je voelt je bij haar echt gezien en gehoord. Vanuit eigen ervaring geeft ze tips en adviezen. Ik bewonder haar lef en doorzettingsvermogen" 

Stefanie

"Doordat Chantal zelf ook mantelzorger is (geweest) weet ze waar ze het over heeft. Ze is empathisch, rustig en sociaal"

Yvonne

"Mede dankzij Chantal kan ik nu veel beter om gaan met mijn vader met dementie en ervaar ik meer rust en minder boosheid. Ik durf mezelf weer op nummer 1 te zetten".