Het leven is mooi als je lacht, als je danst en geniet van elk moment. 

Het leven is mooi als je kunt doen waar je blij van wordt. Wanneer je het gevoel hebt dat je erbij hoort en je van betekenis kunt zijn.


Het leven is mooi als je kunt leven met een glimlach!


Welkom bij Leven met een glimlach! 


In het begin alleen een persoonlijk streven, maar inmiddels is leven met een glimlach uitgegroeid tot een leefstijlconcept en de naam van mijn bedrijf. Leven met een glimlach is namelijk iets wat ik iedereen gun!


Maar wat betekent dat nu, leven met een glimlach?

Het klinkt heel simpel. Uitleggen wat het precies is daarentegen, is ingewikkelder. Maar ik ga toch een poging wagen. Het is een manier van leven. Een manier van denken en van doen. Je kunt het proeven, horen, ruiken, voelen en zien. Maar het allerbelangrijkste is dat je het kunt voelen. Het gelukkige gevoel dat je bijvoorbeeld ervaart bij de geur van vers gemaaid gras, de zon op je gezicht of de glimlach op het gezicht van één van je dierbare.


"De sleutel tot geluk zit in jezelf"

Uit onderzoeken blijkt dat mensen in Nederland steeds minder gelukkig zijn. Jongeren voelen zich minder gelukkig. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld te maken met burn-out klachten en oudere mensen voelen zich eenzaam. Dat moet anders!


Gezond en gelukkig zijn, dát is wat we nodig hebben. Maar ja hoe zorg je ervoor dat je gezond en gelukkig wordt en blijft?

Daarvoor kunnen we o.a. kijken naar de Blue Zones. De 5 plekken op de wereld waar mensen relatief lang leven en ook nog eens in een goede gezondheid en met plezier. 


Factoren die bijdrage aan een gezond en gelukkig leven:

 • Gezonde voeding
 • Beweging
 • Slaap en ontspanning
 • Zingeving
 • Woonomgeving
 • Sociale omgeving met een speciale plek voor familie


Combineer je dit met een positieve mindset, dan ben ik er van overtuigd dat ook jij kunt 'leven met een glimlach!'

Het gezicht achter Leven met een glimlach: Chantal

Zorgzaam - Ambitieus - Vriendelijk - Behulpzaam - Rustig - Luisterend oor - Verbinder 


Ik ben volgens mijn Human Design blauwdruk een intuïtieve projecter, 2/4 profiel. Ik ben gemaakt om anderen te begeleiden en te transformeren.  Dat blijkt wel uit mijn enige kanaal: 32-54. Dit zelfde kanaal zorgt er ook voor dat ik enorm ambitieus ben en mijn doelen wil bereiken.


En wist je verder dat ik...

 • Afgestudeerd gerontoloog ben? En voor je denkt wat is dat, dit is iemand met kennis over ouderen ;) Vandaar dat ik ook jarenlang in de ouderenzorg actief ben geweest.
 • Ik 7 jaar lang heb bijgedragen aan de realisatie van Hofje het Genietschap, een woongemeenschap voor 50-plussers?
 • Ik o.a. blij word van een lekker stuk vlaai, een mooie zonsopkomst of -ondergang en de natuur?
 • Graag creatief bezig ben in de keuken en het graag nieuwe recepten uitprobeer?
 • En het leuk vind om te reizen, om nieuwe plekken te ontdekken en mensen en culturen te leren kennen?
 • Een voorliefde heb voor Spanje?

In mijn werk staat leefplezier altijd centraal. Als ik me bezig houd met woonconceptontwikkeling voor ouderen, dan is het uitgangspunt dat mensen ergens met plezier kunnen wonen. Naast de woning, is ook de woonomgeving en de samenstelling van de groep belangrijk. 


Als ik vrouwen coach staat de vraag 'wie ben ik' centraal. Ik gebruik Human Design om vrouwen zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor kan ik advies op maat geven m.b.t. voeding, beweging, slaap en ontspanning. Maar ook op het gebied van wonen, de woonomgeving en je sociale leven vindt je informatie terug in je Human Design.


Samenwerken?

Coaching voor vrouwen

Woonconceptontwikkeling ouderen

Wil je meer Leven met een glimlach?

Volg me op Instagram. 

Hier deel ik mijn kennis en ervaringen. Je leert er meer over Human Design en wat het mij brengt in mijn leven. Je kunt er mijn avonturen volgen en je kunt me ook altijd via DM een berichtje sturen.


Zie ik je daar?