Eerste Hulp Bij Ouder wordende (groot)ouders

Ouder worden

Op het moment dat je vader, moeder, opa of oma ouder worden kan er een hoop veranderen. Als kind leef je met de rotsvaste overtuiging dat je (groot)ouders er altijd zullen zijn. Je hebt het gevoel dat je ze er altijd zullen zijn op je op te vangen als het nodig is. Dat ze alles kunnen en weten en dat je altijd bij ze terecht kunt. Dat ze sterk zijn en dat hen niets zal overkomen. Als je geluk hebt houd je dit gevoel heel lang vast. Maar vroeg of laat komt er een moment dat je je opeens beseft; Help mijn (groot)ouders worden oud! En ik kan je vertellen, dat is dan best wel even slikken.


Er kan een hoop veranderen en daarom heb ik een online EHBO, Eerste Hulp bij Ouder wordende (groot)ouders, koffer gemaakt.

LMEG

Toen mijn opa ouder werd had ik behoefte aan informatie over de ouderdom. Want wat betekent de ouderdom als fase in ons leven? Welke dingen veranderen er op het moment dat iemand ouder wordt? Waar kan ik rekening mee houden? De antwoorden die ik vond heb ik voor jou samengevat in deze EHBO-koffer.


In de koffer zit een magazine waarin ik je meer informatie geef over de ouderdom als fase in het leven en welke veranderingen daarmee gepaard gaan. Daarnaast ontvang je een  checklist. Deze checklist is er om te checken hoe jouw relatie met jouw (groot)ouder(s) is op dit moment. Door de vragen te beantwoorden kun jij in één oogopslag zien of het mogelijk is om meer verbinding, liefde, plezier en harmonie te ervaren.

Ouder worden

Nieuwsgierig geworden?

Download nu en blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws!


  • Informatie over de ouderdom als fase in ons leven
  • Informatie over de meest voorkomende problemen waar naasten tegenaan lopen
  • Een checklist
  • Altijd op de hoogte van het laatste nieuws