Keynote spreker Keynote spreker
Keynote spreker

Keynote spreker

Ouderen(zorg)

Leefplezier

(persoonlijk) leiderschap

Ja, zo wil ik ook wel oud worden!

De titel van mijn keynote maar ook datgene wat ik hoop dat mensen zeggen na afloop van mijn keynote. Ik wil mijn publiek raken, inspireren en aanzetten tot actie.


De wereld op ons heen is aan het veranderen. De problemen stapelen zich op en het zorginfarct is een feit. Het is tijd om anders te gaan leven, anders te gaan werken. Het is tijd dat we weer gezond, maar vooral gelukkig worden. We moeten stoppen met achterover leunen en ons te laten leiden door angst. Het is tijd voor een nieuwe manier van (samen)leven.


Anders denken = anders doen.


Ik deel graag mijn eigen ervaringen, aangevuld met (wetenschappelijke) kennis die ik heb opgedaan. Ik laat je zien dat het allemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Het zijn namelijk vaak de kleine dingen die het doen. Iedereen verdient een leven met een glimlach!


Ik weet zeker dat deze keynote interessant is voor:

  • Ouderen
  • Studenten die in de toekomst gaan werken met / voor ouderen
  • Professionals die werken met / voor ouderen
  • Mantelzorgers
  • Eigenlijk misschien wel alle (jong)volwassenen


Iedereen wil wel graag oud worden, maar niemand wil oud zijn!

We leven in een gekke tijd. Alles is volop in beweging. De afgelopen jaren ben ik volop in het systeem van de ouderenzorg gedoken. Als student, als professional in de thuiszorg en diverse verpleeghuizen in binnen- en buitenland en als mantelzorger van mijn opa met dementie. Maar ook als ondernemer / initiatiefnemer van Hofje het Genietschap. Een woongemeenschap voor 50-plussers. Eén ding werd me al vrij snel duidelijk: iedereen wil wel graag oud worden, maar niemand wil oud zijn.


Ik heb gezien wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan en wat nodig is om tot verandering te komen. Ik laat me inspireren door het concept Blue Zones. Vijf gebieden op de wereld waar opvallend veel honderdjarigen in goede gezondheid wonen, die ook nog eens gelukkiger zijn dan de mensen op de meeste andere plekken op de wereld.

Help mijn (groot)ouders worden oud

Laten we een cultuur creëren waarin we niet alleen voor onszelf zorgen, maar ook voor elkaar. Versterk de onderlinge banden en ontdek hoe kleine, dagelijkse gebaren het leven van anderen kunnen verrijken. Laten we proactief handelen door in te zetten op preventie, een gezonde leefstijl en samenredzaamheid. Zo bouwen we aan een stevig vangnet voor ons allemaal. Samen creëren we een toekomst waarin we kunnen zeggen: "Ja, zo wil ik ook wel oud worden!"


Dus, organiseer jij binnenkort een event of ben je gewoon op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw leerlingen, medewerkers, collega's, leden of klanten? Zoek niet langer en neem contact op.


Hieronder kun je een vrijblijvende aanvraag doen als je meer wil weten over wat ik voor jou kan betekenen.

Keynote spreker

Chantal is spreker op het gebied van ouderen(zorg), leefplezier, (persoonlijk) leiderschap, inclusie en taboes doorbreken. Haar passie: ouderen. Het verhaal dat ze vertelt is soms confronterend, maar altijd met een vleugje humor. Het is een keynote vol persoonlijke anekdotes en laagdrempelige en praktische oplossingen.


Voor wie?

  • Mantelzorgers
  • Studenten die gaan werken met/ voor ouderen
  • Professionals die werken met / voor ouderen
  • Ouderen
  • En eigenlijk misschien wel alle (jong)volwassenen


Duur: Mijn keynote duurt ongeveer 30 minuten en is op aanvraag uit te breiden met extra informatie of een interactief gedeelte.


Kosten: Omdat ik mijn keynotes op maat maak, komt er na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ook een offerte op maat.

Dit zeggen anderen:

Richard

"Chantal een bescheiden powervrouw. Chantal bloeit op in samenspel, laat anderen meespelen en geeft de hoofdrol aan hen. De wereld wordt mooier met meer Chantallen"

Angelique
"De keynote van Chantal: bijzonder! Uit het hart, mooi en leerzaam. Ze geeft licht aan iets wat we anders moeten doen"
Fons
"Chantal weet waar ze het over heeft. Door haar persoonlijke verhalen wordt haar verhaal levendig en komt het dichtbij"
Max

"Chantal is een echte verbinder. Zij weet hoe ze partijen bij elkaar moet brengen. Ze heeft een passie voor ouderen en wil dat zij met plezier oud kunnen worden"